Υπηρεσίες

Η +Ακοή αντιμετωπίζει την Βαρηκοΐα προσφέροντας όλες τις απαιτούμενες Υπηρεσίες!

Υπηρεσίες Αποκατάστασης Ακοής

Η αποκατάσταση της λειτουργίας της ακοής δεν συνίσταται απλά στην αγορά ενός ακουστικού βαρηκοΐας από οπουδήποτε!
Η όλη διαδιακσία της αποκατάστασης συνίσταται στην πραγματοποίηση κάποιων ενεργειών και στην προσφορά υπηρεσιών με υπεύθυνο και επιστημονικό τρόπο!

Μέτρηση
Ξεκινώνταας από τη μέτρηση της ακοής (ακουόγραμμα) δίνεται η δυνατότητα στον ακοοπροθετιστή να διαπιστώσει το μέγεθος και τον τύπο της βαρηκοΐας που καλείτε να αποκαταστήσει.
Η μέτρηση είναι μια διαδικασία που διαρκεί δεκαπέντε περίπου λεπτά.
Επιλογή

Στη +ακοή η επιλογή ενός ακουστικού βαρηκοΐας γίνεται ανάμεσα από τους μεγαλύτερους οίκους κατασκευής  ακουστικών βαρηκοΐας στον κόσμο.
Διαθέτοντας όλους τύπους ακουστικών  για όλες τις μορφές βαρηκοΐας μπορούμε να επιλέξουμε την βέλτιστη λύση  η οποία προσαρμόζεται στα προσωπικά δεδομένα του κάθε ατόμου παρέχοντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Ρύθμιση

Αν ένα ακουστικό βαρηκοΐας δεν προγραμματιστεί σωστά και σύμφωνα με τα κλινικά αλλά και τα προσωπικά δεδομένα του κάθε ατόμου δεν θα αποδίδει το επιθυμητό αποτέλεσμα   Στη +ακοή η πείρα, συνδυαζόμενη με τη  συνεχή εκπαίδευση στις νέες τεχνολογίες  και με την χρήση των πλέον σύγχρονων τεχνικών μέσων εγγυώνται την σωστή για κάθε περίπτωση ρύθμιση του ακουστικού σας.

Υποστήριξη

Η αγορά ενός ακουστικού βαρηκοΐας έπειτα από σωστή επιλογή και εφαρμογή του δεν είναι το τέλος της εμπλοκής του ακοοπροθετιστή αλλά το ξεκίνημα της σχέσης του με τον ασθενή. Κατά το πρώτο διάστημα της εφαρμογής ενός ακουστικού βαρηκοΐας ο χρήστης του βιώνει πολλά πρωτόγνωρα ηχητικά ερεθίσματα πολλά από τα οποία μπορεί να είναι και ενοχλητικά. Ο ακοοπροθετιστής είναι αυτός που θα βοηθήσει τον χρήστη να κατανοήσει το κάθε καινούργιο δεδομένο και να διορθώσει, αν αυτό είναι απαραίτητο, την ρύθμιση του ακουστικού για να τον βοηθήσει να προσαρμοστεί ευκολότερα. Για το κάθε ασθενή δημιουργείται το προσωπικό πρόγραμμα αποκατάστασης με όλες εκείνες τις οδηγίες για την ομαλή εξοικείωση του με το ακουστικό και την επίτευξη του βέλτιστου δυνατού αποτελέσματος.  Μετά την εφαρμογή του ακουστικού βαρηκοΐας θα ακολουθήσουν ορισμένες συνεδρίες του χρήστη με τον ακοοπροθετιστή, για την παρακολούθηση της εξέλιξης της ακοής.
Ο ακοοπροθετιστής παρακολυθώντας την εξέλιξη της ακοής θα προβεί, αν είναι απαρίτητο, σε απαιτούμενες νέες ρυθμίσεις του ακουστικού! Επίσης είναι απαραίτητο ανα τακτά  χρονικά διαστήματα να γίνεται καλός καθαρισμός του ακουστικού από τον ακοοπροθετιστή!

Λήψη Ιστορικού
Μετά τη μέτρηση ο ειδικός ακοοπροθετιστής ζητά από τον ενδιαφερόμενο να τον πληροφορήσει για τον χρόνο και τον τρόπο από τον οποίο προήλθε  η δυσλειτουργία της  ακοής που αντιμετωπίζει αλλά και την εν γένει κατάσταση της υγείας του. Ζητά επίσης να του περιγράψει μερικά στοιχεία από την καθημερινότητα του κατά τα οποία θα ήθελε, περισσότερο, να μην αντιμετωπίζει δυσκολία ακοής.
Ετσι ο ακοοπροθετιστής μπορεί να δημιουργήσει μια πλήρη εικόνα για το άτομο και τις προσωπικές του ανάγκες και τελικά να γίνει η σωστή επιλογή ακουστικού βαρηκοΐας
Εφαρμογή

Η εφαρμογή του ακουστικού βαρηκοΐας είναι υψίστης σημασίας για την επίτευξη του επιθυμητού αποτελέσματος. Ακόμη και αν σας έχουν εφαρμόσει το καλύτερο ακουστικό βαρηκοΐας χωρίς την σωστή εφαρμογή το αποτέλεσμα θα είναι κατά πολύ υποδεέστερο από αυτό που θα έπρεπε να είναι.
Γι αυτό γίνεται ακριβής μέτρηση του ακουστικού πόρου με την λήψη εκμαγείου με τις πιο σύγχρονες μεθόδους έτσι ώστε το ακουστικό βαρηκοΐας να εφαρμόζει τέλεια και χωρίς καμία ενόχληση. Η εφαρμογή ενός ακουστικού βαρηκοΐας γίνεται μόνο για το δικό σας αυτί ώστε να μπορεί να αποδώσει το μέγιστο των δυνατοτήτων του.

Εξικοίωση
Η πλήρη επίτευξη του τελικού και επιθυμητού αποτελέσματος από ένα ακουστικό βαρηκοΐας γίνεται μετά τη πάροδο ενός χρονικού δαιστήματος. Το διάστημα αυτό μπορεί να είναι από δύο εως οκτω εβδομάδες και το οποίο εξαρτάται από πρότερη εμπειρία του χρήστη και  την ηλικία του. Αυτό συμβαίνει διότι ο ανθρώπινος εγκέφαλος παρουσιάζει μια δυσκολία στη προσαρμογή σε νέες ηχητικές συνθήκες. Κατά το διάστημα αυτό η ενόχληση για το χρήστη είναι από ανύπαρκτη έως πολύ ελάχιστη ενώ οι άνθρωποι της +ακοής είναι πάντα δίπλα σας για την αντιμετώπιση και επίλυση οποιουδήποτε ζητήματος!
Όλες οι πιο πάνω Υπηρεσίες - Ενέργειες στη +Ακοή γίνονται  ΔΩΡΕΑΝ

Δωρεάν εξυπηρέτηση κατ' οίκον

Για την διευκόλυνση ανθρώπων με κινητικά προβλήματα που ενδιαφέρονται για εφαρμογή ακουστικού βαρηκοΐας μπορείτε, με ένα τηλεφώνημα στο 210 9859179 να κλείσετε ραντεβού έτσι ώστε ένας ξειδικευμένος συνεργάτης μας να σας επισκεφτεί στον χώρο σας για να σας δώσει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες αλλά και λύσεις για τα θέματα που αφορούν στην βαρηκοΐα γενικότερα και την δική σας περίπτωση ειδικότερα.

Δωρεάν προσωπική εκτίμηση - δημιουργία προφίλ

Για κάθε περίπτωση υπάρχει και διαφορετική λύση. Για να μάθετε πως εσείς μπορείτε να αποκτήσετε ακοή χωρίς προβλήματα σας ενημερώνουμε με λεπτομέρεια για τη λύση που σας αφορά δημιουργώντας το δικό σας προσωπικό προφίλ βάση του οποίου θα σας προτείνουμε την καλύτερη δυνατή λύση.

Δωρεάν παρακολούθηση της εξέλιξης της ακοής σας

Η +ακοή με τους ανδρώπους της θα παρακολουθεί την εξέλιξη της ακοής σας και αν χρειαστεί θα επέμβει στην ρύθμιση του ακουστικού σας
για να ανταποκρίνεται στα νέα  δεδομένα.

Εγγύηση αποτελέσματος

Η +ακοή σας δίνει εγγύηση για το αποτέλεσμα, το οποίο δεν είναι άλλο απο την σωστή και απροβλημάτιστη ακοή!

Τεχνικός ελεγχος - επισκευή ακουστικών βαρηκοΐας

Το τεχνικό τμήμα τηε +ακοής αναλαμβάνει τον τεχνικό έλεγχο και την επισκευή των ακουστικών βαρηκοΐας στα εργαστήριά μας,  για την επίλυση κάθε προβλήματος!

Προγραμματισμός / ρύθμιση ακουστικών βαρηκοΐας

Στην +ακοή μπορούμε να ρυθμίσουμε ή να προγραμματίσουμε τα ακουστικά βαρηκοΐας από τους συνεργαζόμενους κατασκευαστικούς οίκους από οπουδήποτε και αν έχει αγοραστεί!